hubspot

Hubspot inbound

Hubspot Inbound is een grote cursus over alle aspecten van het aantrekken van klanten en klantgericht werken. Hubspot eist dat je ze regelmatig opnieuw doet. Zo niet, dan wordt je badge ongeldig. Dit kost veel tijd, want ze zijn groot, uitgebreid en in het Engels. En ik vind het echte aanraders.

Hubspot inbound

De cursus kun je hier vinden en je als je dat leuk vindt kun je ‘m zelf ook gaan doen.

Door de inhoud van deze cursus toe te passen kun je je marketing optimaliseren en klanten aantrekken, bijvoorbeeld met je website. Want online marketing gaat op een totaal andere manier dan offline marketing. En als je niet weet hoe je dat moet doen, dan is het gevolg daarvan dat je een heleboel tools inzet zonder dat je een duidelijke strategie hebt uitgezet. Maar tools doen van zichzelf natuurlijk niet zo veel voor je. Het is de strategie die ze verbindt en waardoor je resultaten krijgt.

Als je dit eenmaal geleerd hebt dan is het onvermijdelijk dat je er stukken van meeneemt in je eigen marketing. Ik ben een Get Clients Now!™ facilitator en kennis van inbound marketing heb ik als een fantastische aanvulling ervaren.

Deze cursus moet ik regelmatig opnieuw doen want inzichten veranderen. Ik heb ‘m gevolgd in 2015, 2017, 2019 en 2021.


Judith de Vries
Scroll naar boven