seo laten doen

SEO laten doen

De bedoeling van een SEO focus gesprek is dat we kennismaken en uitvinden of het past. Je kunt al je vragen stellen zodat je helderheid krijgt of je met mij in zee wilt gaan. Ik vraag jou ook allerlei zodat we na het gesprek allebei het gevoel hebben elkaar een beetje te kennen. Dan weet jij ook wat je zo ongeveer mag verwachten van SEO optimalisatie. En ik weet waar je nu bent en waar je naartoe wilt.

Maak hier in de agenda een afspraak voor een tijd en dag die je goed uitkomen. Dit kost je ongeveer een half uur. Niet langer. Als blijkt dat we nog meer moeten praten maken we een nieuwe afspraak. Als je de agenda hier niet ziet staan, dan staat hij ook hier.

En als je liever mailt kan dat ook. Mail me op judith [ at ] virtueelpresent.nl

Privacybeleid

frans wilms

Frans Wilms: Heel bruikbaar

Judith voorziet me iedere keer weer opnieuw met voor mij verrassende marketing inzichten, die ik zó kan gebruiken in mijn dagelijkse praktijk. Ze weet strategie en de praktijk van alledag fantastisch met elkaar te verbinden. No-nonsens, strategisch én praktisch en dat met een positieve opgewekte instelling, waardoor het tegelijkertijd luchtig blijft. En ook fijn: ze houdt het eenvoudig… Frans Wilms, Leiderschapsdomeinen.

Judith de Vries
Scroll naar boven